Epson EH-TW5210 Full HD 3D és 2D projektor

 

eh-tw5210 kép

 

 

Kérjen ajánlatot szakértőnktől!

 

 

SZÉLES KÉPERNYŐMÉRET, AKÁR 300 HÜVELYKIG

Az EH-TW5210 készülék nagyképernyős kivetítést kínál, mellyel minden apró részlet kiváló minőségben jelenik meg. Ideális eszköz filmek vagy képek nagyképernyős megosztására.

 

 

11 ÉVNYI FILMEZÉS ÉS CSALÁDI SZÓRAKOZÁS

 

Az EH-TW5210 kitűnő csatlakoztatási lehetőségeinek köszönhetően egyszerűen oszthat meg filmeket és képeket nagy képernyőn. A „plug and play” funkció gyors üzembe helyezést és egyszerű használatot tesz lehetővé, a hosszú lámpaélettartam pedig biztosítja a mindennapos nagy képernyős filmnézést a következő 11 évben.

 

 

TISZTÁN KIVEHETŐ SÖTÉT JELENETEK ÉS MÉLY FEKETE

Napjaink nagy felbontású tartalmai részletgazdag és akciódús mivoltukból adódóan kristálytiszta és éles képet követelnek meg. A készülék mély feketéje és akár 30 000:1 dinamikus kontrasztaránya biztosítja a legsötétebb, leghangulatosabb jelenetek megfelelő megjelenítését is. A Full HD 1080p felbontásnak köszönhetően kimagasló minőségű képet vetít, így egyetlen apró részlet sem kerülheti el a figyelmét.

 

ÉLVEZZE A NAGY KÉPERNYŐ ELŐNYEIT SPORT- ÉS FILMNÉZÉS KÖZBEN

Az Epson EH-TW5210 3D és 2D kivetítő kiváló minőséget nyújt elérhető áron. 3LCD technológiájának hála moziszerű filmélményt valósíthat meg az otthonában.

 

TISZTÁBB, ÉLESEBB, EGYENLETESEBB MOZGÁS FULL HD MINŐSÉGBEN

Élvezze a tisztább, élesebb és egyenletesebb mozgás élményét a nagy fényerejű Full HD 2D és 3D kivetítésben. Az EH-TW5210 készülék képkocka-interpoláció, képnagyítás és 2D–3D konverzió funkciója biztosítja a tökéletes felhasználói élményt.

 

 

Lényeges jellemzők: