Epson EB-X27 hordozható 3LCD projektor

 

eb-w04 kép

 

 

Kérjen ajánlatot szakértőnktől!

 

 

A projektorhoz hordtáskát biztosítunk, hogy megkönnyítsük annak szállítását és tárolását, ha éppen nincs használatban. A tárgyalótermekbe, osztálytermekbe és otthoni irodákba ideális EB-X27 a 3LCD technológiának köszönhetően nagy fényerővel és élénk színekkel jeleníti meg a prezentációkat. Emellett számos telepítést megkönnyítő funkciót és csatlakozók széles választékát kínálja.

Az EB-X27 3LCD technológiát alkalmaz az egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátás, az egyedülálló képminőség és a pontos szín-megjelenítés érdekében. A 10 000:1 kontrasztarány még tisztább részleteket garantál.

Az Epson tisztában van azzal, hogy az irányítás fontos szempont a vállalati vagy oktatási környezetben tartott prezentációk során. Az EB-X27 projektorhoz tartozik egy több számítógép egyidejű csatlakozását vezérlő szoftver, amelynek használatával akár négy eszközről is megjeleníthető a tartalom – beleértve a számítógépet, táblagépet és okostelefont is. A moderátor funkció lehetővé teszi a felhasználónak – legyen akár tanár, oktató vagy a tárgyalást vezető személy – egy tárgyalás során, hogy átvegye az irányítást a különböző eszközökről kivetített tartalom felett.

A telepítés egyszerűen és rugalmasan oldható meg a torzítás nélküli tökéletes képforma elérését elősegítő függőleges és vízszintes trapézkorrekcióval. Így a projektor gyorsan áthelyezhető egy másik osztályterembe vagy tárgyalóterembe.

A projektor kibővített csatlakoztatási lehetőségekkel rendelkezik, ezzel lehetőséget teremtve, hogy úgy adhasson elő, ahogyan csak szeretne. Az EB-X27 csatlakoztatható a legújabb digitális eszközökhöz és a hagyományos, analóg termékekhez is, így a régebbi hardverek cseréje nem feltétlenül szükségszerű. Az okoseszközök csatlakoztatása már nem is lehetne egyszerűbb az iProjection QR-kód alapú csatlakoztatási funkcióval – egyszerűen csak olvassa be okoseszközével a kivetített QR-kódot, és már kezdheti is a vetítést.

 

 

Lényeges jellemzők:

 

- Hordozható: Elég kicsi és könnyű ahhoz, hogy mozgatható és több szobában is használható legyen

- Kiváló minőségű, nagy fényerejű kép: 3LCD technológia és egyformán magas, 2700 lumen fehér- és színesfény kibocsátás

- Még több csatlakozó és hálózati elérés: HDMI bemenet, RJ-45 Ethernet, opcionális Wi-Fi, iProjection QR-kód segítségével

- Szinte bárhonnan vetíthet: Függőleges és vízszintes trapézkorrekció és optikai zoom a rugalmas felszereléshez

- Alacsony üzemeltetési költség (TCO): Hosszú élettartamú lámpa, az A/V némítás funkció szünetelteti a prezentációt valamint 70% energiát takarít meg