Epson EB-W04 hordozható projektor

 

eb-w04 kép

 

 

 

Kérjen ajánlatot szakértőnktől!

 

 

Egy kiváló minőségű és sokoldalú projektor, az egész család örömére. Akár lenyűgöző filmeket vagy családi fotókat néz nagy képernyőn, illetve részletgazdag és kristálytiszta prezentációkat tart, a stílusos kialakítású EB-W04 otthoni és irodai használatra egyaránt ideális. A könnyű mozgathatóságnak és a gyors üzembe helyezhetőségnek köszönhetően a felhasználók kiváló minőségű tartalmakat nézhetnek, szinte azonnal.

 

15 évre elegendő szórakozás
A lámpa és a szűrő hosszú élettartamának köszönhetően, még ha minden nap meg is tekint egy filmet ezzel a projektorral, 15 évnek kell eltelnie, mielőtt bármelyiket ki kéne cserélnie.

Kiváló minőségű, nagy fényerejű képek

Az Epson 3LCD technológia egyformán erős fehér- és színesfény kibocsátásának segítségével megtapasztalhatja, milyenek a mindig kiváló minőségű képek, és a versenytársak termékeihez képest háromszor élénkebb színek. A 15 000:1 kontrasztaránynak köszönhetően a tartalom soha nem látott módon, a legapróbb részletességgel jelenik meg, éles, tiszta fekete színekkel és jól kivehető sötét részekkel.

Nagy méretű kép
Az EB-W04 HDMI bemeneteket használ, így a felhasználók számos forrásból származó, kiváló minőségű digitális video- és audiotartalmakat közvetíthetnek és azokat akár 300 hüvelyk méretű képernyőn jeleníthetik meg. Az Epson iProjection alkalmazással okostelefonról vagy táblagépről is közvetlenül irányíthatja a fotók vagy dokumentumok kivetítését. 

Mindent biztosítunk a problémamentes telepítéshez
A mellékelt hordtáska lehetővé teszi a projektor helyiségek közötti mozgatását. A függőleges és vízszintes trapézkorrekció segítségével a projektor számos különböző helyen elhelyezhető a kép torzulása nélkül.

Környezetbarát funkciók
A lámpateljesítmény különböző tartalomhoz történő változtatásával az EB-W04 működése energiatakarékos, míg az Eco üzemmód segít a teljesítményfelvétel csökkentésében és a lámpa élettartamának meghosszabbításában.

 

 

Lényeges jellemzők:

 

- Kiváló minőségű, nagy fényerejű kép: 3LCD technológia, és egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátás

- 15 000:1 kontrasztarány: Mély fekete és gazdag szürkeárnyalatok

- Élvezze a nagy képernyő nyújtotta élményt!: Akár 300 hüvelyk méretű vetítőfelület

- Rugalmas és sokoldalú vezérlés: Kivetítés számos forrásból a HDMI bemenetnek és a mobil csatlakoztathatóságnak köszönhetően