Epson EB-U04 Full HD projektor

 

eb-w04 kép

 

Kérjen ajánlatot szakértőnktől!

 

Full HD tartalom és WUXGA felbontás

Felejthetetlen vizuális élményt teremthet a kiemelkedő WUXGA felbontásnak köszönhetően. Tapasztalja meg a kristálytiszta és részletgazdag Full HD tartalom nyújtotta élményt!

 

A 3LCD technológia kiemelkedően élénk és ragyogó színeket biztosít

Mindenki szeretne lenyűgöző színvilágú, kiváló minőségű tartalmat nézni, amely még egy világos helyiségben is nagyszerűen néz ki. A 3LCD technológiának és az egyformán erős fehér- és színesfény kibocsátásnak köszönhetően az EB-U04 az 1 chipes DLP projektorokhoz képest háromszor nagyobb fényerőt biztosít.

 

A legapróbb részletekig

A tartalom a legapróbb részletekig pontosan és élesen jelenik meg, mély feketével, részletgazdag sötét részekkel, a 15 000:1 kontrasztarányának köszönhetően.

 

Igazi nagyképernyős élmény

A lehető legjobb mód filmek, sportesemények és az életben csak egyszer megtörténő látványosságok megtekintéséhez. Teremtsen lenyűgöző, mozihoz méltó hangulatot barátai és családja számára, és élvezze a kiváló minőségű képet a hatalmas, akár 300 hüvelykes vetítőfelületen.

 

Rugalmas és sokoldalú

A mellékelt hordtáskával könnyedén viheti a projektort egyik helyiségből a másikba. Az üzembe helyezést követően az EB-U04 kiváló minőségben képes digitális video és audiotartalmat reprodukálni a két HDMI bemenetnek köszönhetően. Vezeték nélküli hálózati kapcsolatra is lehetőség van, amely tovább fokozza a sokoldalúságot.

iProjection alkalmazás

Az iProjection alkalmazás segítségével számos tartalmat kivetíthet, pl. fényképeket, videókat és dokumentumokat közvetlenül az okoseszközéről.

 

 

Fontosabb jellemzők: