Kérjen ajánlatot itt!

 

 

2014. június 18.

Szakít a kötött kijelzőformákkal a Sharp

Hamarosan megjelenhetnek az első ovális, kerek vagy bármilyen tetszőleges formájú kijelzők a Sharp frissen bejelentett technológiájának köszönhetően. A Free-Form Display panelekben a vezérlőáramkörök a képernyő teljes területén szóródnak szét, így nem köti őket a négyzet vagy téglalap alak.

Tovább ›

2014. június 05.

Utalványok, melyeket elfogadunk

Nálunk fizethet Erzsébet és Sodexo utalvánnyal is!

Tovább ›

2014. június 05.

960 GB-os tárhellyel már megelégedne? Most érkezik egy!

A nagy teljesítményű programok és a számítógépes játékok felhasználóinak szánja új SSD-it a SanDisk. Az Extreme Pro sorozat csúcsa a 960 GB-os modell.

Tovább ›

2014. június 04.

Már tudjuk a legfontosabb dolgot a Windows 9-ről

A Windows 8-at sokan kritizálták, amiért a Microsoft eltüntette belőle az 1995-ben bevezetett Start menüt. Belsős források szerint a Microsoft tervezi egy újraszabott menü beépítését – de csak a Windows 9-be.

Tovább ›

2014. január 23.

Akár2 Ft / copy

Akár 2 Ft / nyomat költséggel készítheti a szükséges nyomatokat bérelt másológéppel!

Tovább ›

2014. január 04.

BOLDOG Új Évet Kíván a Konkoord Kft

2014 - től fontos változások az általános üzleti feltételekben!

 

A Konkoord Kft csak olyan ügyfeleket szolgál ki, akik ügyfélkártyával rendelkeznek, és/vagy a partner adatbázisban szerepelnek, nevük és címük megadásával. A Konkoord Kft minden üzleti ügyletről számlát állít ki ügyfeleinek a garanciális visszakereshetőség biztosítására. ....

 

Amennyiben Ön még nem rendelkezik ügyfélkártyával, vagy nem szerepel a fent leírt módon adatbázisunkban, a vásárlás előtt szívesen biztosítjuk a szükséges feltételt.

Tovább ›