SHARP MX-M365N

Számos olyan fejlett teljesítményt biztosító funkcióval rendelkezik a készülék, amelyek sikeressé tették a Sharp színes multifunkciós készülékeit. Az új MX-M365N fekete-fehér, Felhő szolgáltatásokhoz előkészített multifunkciós nyomtató, ami tökéletes megoldást jelent minden iroda számára. Egyetlen érintéssel elérhető az LCD kezelőpanel keresztül a Felhő és a Cloud Portal Office szolgáltatás. Piacvezető zöld szabványok, így alacsony üzemeltetési költségek, alacsonyabb olvadáspontú festék, rövid bemelegedési idővel rendelkező energiahatékony toner, melyek együttesen egy környezetbarát kialakítású gépet eredményeznek. A gyors színes hálózati lapolvasás mód hatékony nyomtatási, másolási és fax funkciókkal párosul ; az MX-M365N rendelkezik mindazokkal a funkciókkal és azzal a sebességgel, amivel az iroda működésének központi szereplője lehet.

Az alapkiépítésben elérhető Sharp OSA rendszer révén a készülék gond nélkül integrálható a Sharp technológiai partnerei által kifejlesztett Felhő alapú alkalmazásokkal, valamint csatlakoztatható minden nagyobb hálózati környezethez. Teljes internet hozzáférést adhat a készülékhez webes tartalmak böngészéséhez és nyomtatásához, illetve az alapkiépítésben elérhető vezeték nélküli LAN adapter lehetővé teszi a vezeték nélküli hálózatokhoz történő csatlakozást is.

A 36 oldal/perc sebességű MX-M365N támogatja a széles-A3-as hálózati nyomtatást és másolást, gyors szkennelést tesz lehetővé a kétoldalas adagolón (DSPF) keresztül, kiváló képminőséget biztosít és sokoldalú dokumentumtárolásra képes, mindezt az iparág vezető biztonsági megoldásaival párosítva. Ön tovább növelheti a készülék termelékenységet fax funkció és extra biztonság megoldások hozzáadásával, a papírkapacitás megnövelésével, illetve a számos professzionális finiser opció valamelyikével.

Az opcionális kihúzható billentyűzet egyszerűvé és s teszi az adatbevitelt és az emailezést. A nagyméretű, 10,1"-es színes LCD érintőképernyőnek köszönhetően még a legfejlettebb funkciók is azonnal és intuitív módon érhetők el. A rendszergazdák értékelni fogják a távoli hozzáférési felületet, ami megkönnyíti a támogatás nyújtást, mivel a hálózaton keresztül megtekinthetik és működtethetik a készülék kijelzőjét. A Sharp fejlett eszközkezelő szolgáltatása révén pedig könnyedén nyomon követhető a használat és a költségek alakulása.

Az Energy Star minősítéssel rendelkező MX-M365N a Sharp legújabb energiatakarékos technológiáját használja. Az egész készüléket, beleértve a kellékanyagokat, az energia felhasználást és az internetes hozzáférést, úgy tervezték meg, hogy csökkentsék az energiafogyasztást és az üzemeltetési költségeket, valamint segítsenek elérni cége környezetvédelmi célkitűzéseit.

 

Kérjen ajánlatot szakértőnktől!