SHARP másológép bérleti konstrukcíóban

SHARP MX-M266N

 

Az MX-M266N egy jól kiegyensúlyozott fekete-fehér A/3-as digitális multifunkciós rendszer, amely hatékonyságot, teljesítményt és termelékenységet biztosít a kisebb irodáknak/munkacsoportoknak 26 oldal/perces nyomtatási sebességével.

Ez az MFP a legnagyobb fokú hatékonyságot szem előtt tartva lett megtervezve. Teljesen színes 7,0 hüvelykes LCD vezérlőpanelje jól használható bélyegkép és előnézet funkciókat biztosít (ha az  opcionális merevlemez bővítményt telepítették). A csúcsminőségű hálózati nyomtatás és másolás funkció mellett az MX-M266N egy 100 lapos dokumentum adagolóval is rendelkezik (RSPF), ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hálózatban szkenneljenek színes, egyoldalas dokumentumokat akár 56 oldal/perc sebességgel.

 A beépített duplex modul a papír két oldalár a történő nyomtatást biztosítja. A készülékhez opcionális kiegészítők egész sora adható, így a felhasználók egyéni igényeikhez igazíthatják a gép működését például a papírkapacitás megnövelésével, vagy finisher opciók telepítésével.

Az MX-M266N több különböző, a környezetvédelmi előírásoknak megfelelést biztosító funkcióval rendelkezik (például gyors bemelegedési idő, automatikus kikapcsolás mód). Biztonsági funkciói között megtalálható az Adattörlés (Data Initialisation) és az adat titkosítás (ha az opcionális merevlemez bővítő készlet telepítve lett), illetve opcionális Adatbiztonsági készlet is adható a géphez.

Kis helyigényével és stílusos kialakításával az MX-M266N tökéletesen illeszkedik s legmodernebb irodai környezetekhez is.

 

36 havi bérleti konstrukcióban.

Havi bérleti díj 22 095 Ft + Áfa

Kedvezményes díj: 19 885 Ft + Áfa

A bérleti díj tartalmaz havi 1 500 nyomatot. Havi 1 500 nyomat felett a lapdíj 2,00 Ft + Áfa   Teljeskörű üzemelői megállapodással.

Garancia 3 év.

 

A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik

 

Regisztrálok a kedvezményért!

 

Kapcsolattartónk:

Németh László  és Vámosi Elek

vallalkozzdigitalisan@konkoord.hu

+ 36 99 508528

+ 36 96 542076 

 

Referenciánik:

- MSF Hotel Managment Kft

- LeBelier Magyarország Zrt

- Gartenpro Kft