Rendszergazda szolgáltatás

 

 

  Teljes-körű kiszolgálás

Nincs egymásra mutogatás!

Egy cég informatikai és telekommunikációs igényeinek kiszolgálását általában több cég végzi.  A résztvevő cégek koordinálását végző munkatárs feladata leegyszerűsödik, több ideje jut profitot termelni Önnek!
Cégünk az informatikától a -másolástechnikáig, a számológéptől az -iratmegsemmisítőig a komplett irodai infrastruktúra javítását  képzett szakemberekkel szolgálja ki Győr - Sopron - Veszprém városok körzetében.
 
Megelőzés:

 Mi tudjuk! Ön tudja  - a modern technika alkalmazása nagymértékben megnöveli a versenyképességet, ugyanakkor egy üzemzavar drámai helyzeteket idéz elő! Szolgáltatásunk kialakításakor a rendszergazda rendszeres ellenőrzéseket végez–ezáltal a hibák megelőzésére helyeztük a hangsúlyt. 
Partnereinknél még nem fordult elő kritikus rendszerleállás!
Esetleges hiba esetén rendszergazda kollégánk gyorsan reagál. A reagálási időt nagyban lerövidíti a távfelügyelet, így a rendszergazda akár percek múltán orvosolja a problémát.

 
Dokumentáció:

 Érezte már, hogy kiszolgáltatott a rendszergazdájának?
Az informatikai rendszer legtöbbször tartalmazza a raktározási, számlázási, könyvelési és egyéb információkat  A stratégiai tervezés ill. a napi döntések is az előbbi rendszer adatai alapján történik.Valljuk be, a cégvezetőnek valószínűleg fogalma sincs, hogy vállalatának informatikai rendszere pontosan hogyan működik. Egyetértünk, hogy közvetlenül nincs rá szüksége.

Mi történik, ha a rendszergazda egy nap nem jön többet dolgozni?
Milyen biztonsági elemek garantálják a rendszer működőképességét?

Ezekre a kérdésekre csak egy naprakész dokumentáció birtokában adható válasz!
Alapelvünk, hogy megbízónk számára is átlátható dokumentációt készítsünk.

Adatvédelem:

 Önnek mekkora kárt okoz, ha üzleti adatai a versenytársai kezébe kerülnek?
Igen, egyetértünk - kritikus. Ennek megakadályozására a megbízónkkal egyeztetve alakítjuk ki informatikai biztonsági politikánkat. 

Tartalomszűrés:

 Kiszámolta már, hogy mennyibe kerül Önnek kollégái öncélú internetezése? Egy felmérés szerint heti 6 ÓRÁT tölt egy átlagos dolgozó MAGÁNCÉLÚ INTERNETEZÉSRE. Számoljunk csak…

Tartalomszűrő rendszer segítségével kizárólag az Ön által megszabott weboldalak látogatását  engedélyezi a rendszergazda a kollégáinak!

 Fejlesztési terv –költséghatékonysággal a középpontban:

 A fejlesztés az Ön cégénél is kimerül abban, hogy hiba esetén az elhárításhoz szükséges beruházások történnek? Esetleg a technikai fejlődés  generálja önmagában a vásárlást? Az ilyen rendszerfejlesztés eredménye egy átláthatatlan, drága és kevésbé hatékony eszközök halmaza. A valódi kérdés azonban az, hogy a fejlesztés milyen mértékben képes javítani az egyéni és a csoportmunka hatékonyságát ill. a vállalatok eredményességét.

Szakembereink az Ön cégének üzleti tervével összhangban készítik el több évre előre az irodai rendszerének fejlesztési tervét. Partnereink számára ezáltal tervezhetővé válik a fejlesztés, melynek ütemezése az aktuális piaci trendek figyelembevételével módosítható.
A mi célunk nem a vásárlás ösztönzése, hanem ügyfeleink valós igényeinek kielégítése, melyhez mindig a legmegfelelőbb megoldást javasoljuk - melyek közül számos nem jár külön költséggel.

 

Szoftverleltár:

 Az NAV és a BSA egyre nagyobb nyomást gyakorol a vállalkozásokra, hogy naprakész szoftver és hardverleltárt vezessenek. Rendszergazda kollégáink együttműködve az Ön munkatársaival készítik el a nyilvántartást.

 

Mért éri meg mindez Önnek?

Könnyedén belátható, hogy outsourcing tevékenységként működtetni az informatikai rendszert  lényeges pozitívumokat rejt:

  • megtakarítást :Egy saját szakember fenntartása akár többszöröse is lehet a cégünknek kifizetett díjnak ( munkabér, adók, járulékok, képzési díjak),

 

  • nagyobb rendelkezésreállást:  Egy saját szakemberrel a rendelkezésre állás nem valósítható meg 100%-ig (szabadság, betegszabadság, képzések). Egy-egy új rendszer bevezetését vagy kritikus hiba javítását komplett szakember gárda végzi, így lényegesen rövidebb idő alatt valósítható meg. Belátható, hogy egy team tudásbázisát nem helyettesítheti egy szakember -legyen Ő bármilyen talpraesett is.
  • Biztonságot: Egy saját rendszergazda munkaviszonyának megszűnése esetén szinte megoldhatatlan feladat azonnali megoldást találni -szakember nélkül - az adatvédelemre a volt kollégával szemben. Egy általunk üzemeltetett rendszer esetén megállapodásban rögzítjük a az adatvédelemre vonatkozó ismérveket is.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy kérje ingyenes konzultációnkat:

Email: info@konkoord.hu