Pályázat GOP 2.2.1-11-2012-0162

 

 

 

 

 

 

 

 

Konkoord Kft. vállalati folyamatmenedzsment fejlesztése

 

A Konkoord Kft. vállalati folyamatmenedzsment fejlesztése az Új Széchenyi Terv segítségével

A győri Konkoord Kft. 2012 júniusában az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program, „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása" című pályázati konstrukció keretén belül 5 184 000 forint vissza nem térítendő állami támogatást nyert a vállalatirányítási rendszerének fejlesztéséhez. A beruházás összes költsége 10 368 000 forint volt.
A Konkoord Kft. 1989-ben alakult. Igazán dinamikus fejlődésnek 1992 januárjától indult a vállalkozás, miután fő tevékenysége az irodatechnikai berendezések forgalmazása, kellékellátása és szervizelése lett. Rövid idő alatt az általunk képviselt írógépmárkának az elsőszámú hazai kiskereskedelmi forgalmazói lettünk, és hasonló eredményeket értünk el a másológépek területén is.
A cég tulajdonosai magyar magánszemélyek. 1995-ben indítottuk az informatikai ágazatunkat, amely napjainkra a számítógépek és perifériák értékesítésével, számítástechnikai kellékek forgalmazásával, hálózatok tervezésével és üzemeltetésével jelentős részt tesz ki cégünk árbevételéből. Jól képzett szakembereink és folyamatos továbbképzésük biztosítják ügyfeleink számára a biztos informatikai megoldásokat.
Cégünk szlogenje: „Működő másoló- és informatikai rendszerek"

Küldetésünk: Innovatív megoldásainkkal elősegíteni partnereink sikerét.

Működési területünk:

É-Ny-Dunántúl: A Balaton északi partjától a Duna vonaláig bezárólag szállítunk, telepítünk és szervizelünk másoló, nyomtató és informatikai rendszereket . Győrben, Sopronban, Veszprémben rendelkezünk üzlettel és szervizzel.

A 10 368 000 forint összköltségvetésű fejlesztés során a 5 184 000 forint vissza nem térítendő támogatás segítségével fejlesztett vállalatirányítási rendszer az előírt specifikációnak megfelelően került kialakításra.
A vállalkozás célja, hogy ügyfélkörét évente folyamatosan bővítse. Úgy gondoljuk, hogy az Új Széchenyi Terv megfelelő támogatást nyújtott a fejlesztéshez és megfelelő segítséget tud nyújtani azoknak a vállalkozásoknak, akik fejlődni szeretnének.