Mielőtt megnyomja!


A cégek többségénél az irodatechnika csak perifériális kérdés, így az ezzel kapcsolatos vásárlásaikat nem tervezik meg kellőképen. Az eszközbeszerzések összefolynak a beruházás, az informatika, és az üzemeltetési tételekkel. Az ilyen módon történt fejlesztések egyenes következménye, hogy a nyomtatási és fénymásolási szokásokról általában nem gyűjtenek kellő mennyiségű információt, a legmegfelelőbb irodai berendezés kiválasztásához.

A Konkoord Kft munkatársai részletes elemzést végeznek, hogy milyen költségek mellett készül el egy dokumentum a jelenleg működő rendszerükben.

Mindenre kiterjedő elemzést adunk a meglévő fénymásoló -nyomtató eszközök állapotáról, hatékonyságáról, majd javaslatot teszünk egy optimális géppark kialakításáról.

Az elemzés kiterjed a nyomtatott, illetve fénymásolt anyagok jellegére, fedettségére, a nyomtatási fénymásolási szokásokra, az előállítási költségre, és az eszközök optimális elhelyezésére.

Ajánlatunkban kitérünk az új beruházással/gépbérlettel elérhető megtakarítás mértékére valamint annak megtérülési idejére is.

A felmérés nem jár az Ön részére semmilyen elkötelezettséggel!

Kérje most 30 felhasználóig ingyenes felmérésünket!


Email: info@konkoord.hu