Nyomatképző költségelemzés

A cégek többségénél az irodatechnika csak perifériális kérdés, így az ezzel kapcsolatos vásárlásaikat nem tervezik meg kellőképen. Az eszközbeszerzések összefolynak a beruházás, az informatika, és az üzemeltetési tételekkel. Az ilyen módon történt fejlesztések egyenes következménye, hogy a nyomtatási és fénymásolási szokásokról általában nem gyűjtenek kellő mennyiségű információt, a legmegfelelőbb irodai berendezés kiválasztásához.


A Konkoord Kft munkatársai kollégáival készült interjúk, a készülékekről begyűjtött adatok és könyvelésük által szolgáltatott információk alapján részletes elemzést végeznek, hogy kiszámoljuk milyen költségek mellett készül el egy dokumentum a jelenleg működő rendszerükben. 


Mindenre kiterjedő elemzést adunk a meglévő fénymásoló -nyomtató eszközök állapotáról, hatékonyságáról, majd javaslatot teszünk egy optimális géppark kialakításáról, elrendezésről.

Az elemzés kiterjed a nyomtatott, illetve fénymásolt anyagok jellegére, fedettségére, a nyomtatási fénymásolási szokásokra, az előállítási költségre, és az eszközök optimális elhelyezésére.

Felmérésünkben kitérünk az új beruházással/gépbérlettel elérhető megtakarítás mértékére valamint annak megtérülési idejére is.

A felmérés a nem jár az Ön részére semmilyen elkötelezettséggel és 10 felhasználóig díjtalan!

 

Sztenderd ár 6600 Ft+Áfa/óra

Kedvezményes ár 3300 Ft+Áfa/óra (10 felhasználó felett)

 

A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik

 

Regisztrálok a kedvezményért!

 

Kapcsolattartónk:

Németh László  és Vámosi Elek

vallalkozzdigitalisan@konkoord.hu

+ 36 99 508528

+ 36 96 542076

 

Referenciánik:

- CNC Rapid Kft Győr

- Euro-Elzett Kft Sopron

- Precíz Mérleg Kft Győr