Itt az idő, hogy Ön is egészséges munkahelyen dolgozzon!

 
 

 

A dolgozók jó közérzetével foglalkozó téma népszerűsége az utóbbi pár évben jelentősen nőtt, és sok szervezet felismeri a munkavállalók jó közérzetével foglalkozó programok és kezdeményezések egyre növekvő fontosságát és előnyeit. Hiszen a megelőzés mindig könnyebb, mint a gyógyítás!

 

 

 

SEGÍTÜNK ÖNNEK! Ismerje meg, hogyan dolgozhat egészséges munkahelyen!

A helyes munkahelyi szokások elengedhetetlenek a jó egészségügyi állapot szempontjából, a jó egészség pedig egyenlő az üzleti sikerességgel. Mi most számos eszközt kínálunk, melyek segítségére lehetnek a jó közérzet és az egészséges munkakörnyezet kialakításához:

 

 

 

   

Próbálja ki termékeinket INGYEN! Kérje az ingyenes tesztet
az info@fellowes.hu e-mail
címen, vagy a +36 1 5500 177-es telefonszámon.

 

 

 

Egy sor egészségügyi és közérzeti kockázata van annak, ha órákon át ül a számítógép előtt nem megfelelő testtartással!

 

 

A megfelelő ergonómiai termékek használata proaktív módon csökkenti a munkaállomással összefüggő fájdalmak vagy sérülések kialakulásának kockázatát. A Fellowes „4 zóna koncepciója” abban is segíti Önt, hogy munkaállomását a munkavégzés módjához igazítsa. Látogasson el a www.ergo.fellowes.com weboldalra, végezze el a kötelező munkaállomás kockázatelemzést, és fedezze fel a 4 ERGONÓMIAI ZÓNA fejlesztésének előnyeit.

 

           

 

Az ergonomikus munkaállomások kialakítása ma már alapkövetelmény, azonban a hatékony és egészséges munkakörnyezet megteremtéséhez az emberi tényezőket, egyéni adottságokat is szükséges figyelembe venni.

 

 

Válogasson a kiváló minőségű Fellowes ergonómiai termékek közül és együttműködő partnerünk a Personal Best támogatásával éljen egyedülálló akcióinkkal:

 

 
 

 

A vásárlást igazoló számla másolatával jelentkezzen az info@fellowes.hu e-mail címen, vagy a +36 1 5500 177-es telefonszámon, hogy megkapja ajándék kuponját, mellyel igénybe veheti a fenti ajándékcsomagokat.

* Forrás: Független kutatás a Fellowes megbízásából
** Forrás: KSH 2014