Epson WorkForce Pro WF-5690DWF Tintasugaras nyomtató

 

wf5690

 

Nézze meg a kisfilmet!                         Kérjen ajánlatot szakértőnktől!

 

 

A négyfunkciós WF-5690DWF előnyei közé tartozik az alacsony üzemeltetési költség, az alacsony áramfogyasztás, és a nagy nyomtatási sebesség. Az automatikus kétoldalas nyomtatás, szkennelés, másolás és faxolás minden munkát egyszerűvé és hatékonnyá varázsol. Közvetlen nyomtatás és szkennelés USB-memóriáról, emellett titkosított nyomtatás funkcióval is rendelkezik, azaz a feladatokat PIN kóddal lehet a nyomtatónak kiadni.

 

Alacsony költségek
A WorkForce Pro WF-5690DWF oldalankénti költsége akár 50 százalékkal alacsonyabb a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest. A nagy kapacitású, akár 4000 oldalhoz elegendő tintapatronokkal további költséget takarít meg. A lézernyomtatókhoz képest ráadásul kevesebb cserélendő alkatrésszel rendelkezik.


Környezetbarát
A WF-5690DWF akár 80%-kal kevesebb áramot használ a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest , a hőtermelés nélküli technológiájának köszönhetően. Nem bocsát ki ózont, és a továbbfejlesztett csendes nyomtatási üzemmód valamint a ventilátorzaj hiánya ideálissá teszi használatát az irodai környezetben.


Időt takarít meg

Ez a hatékony többfunkciós üzleti nyomtató a tipikus nyomtatási feladatokban gyorsabb, mint egy lézernyomtató, hiszen akár 34 oldal/perc fekete és 30 oldal/perc színes nyomtatásra, valamint 20 oldal/perc ISO nyomtatási sebességre képes mindkét módban. Az 580 oldalas papírkapacitás miatt kevesebb időt kell töltenie papírújratöltéssel, valamint havi 35 000 oldalas terhelhetőséggel rendelkezik.


Üzleti célokra tervezve 
A PrecisionCore-technológia a bizonyítéka az Epson minőség iránti elkötelezettségének, és ezáltal biztosítja az irodai, kereskedelmi és ipari nyomtatásban szükséges nagy sebességet. A DURABrite Ultra tintának köszönhetően a nyomatok vízállóak és gyorsan megszáradnak. A szkennelési funkcióknak, az LDAP-támogatásnak és a PDL-emulációknak köszönhetően ez a nyomtató könnyedén integrálódik az üzleti környezetbe. Az intuitív, nagy, színes érintőképernyő a funkciókat azonnal elérhetővé teszi, a hátsó kézi papírtálca pedig nyomatok széles választékára teszi lehetővé a nyomtatást.

 

LÉNYEGES JELLEMZŐK

 
Alacsony költségek: Akár 50 százalékkal alacsonyabb oldalköltség a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest

Környezetbarát: Akár 80 százalékkal alacsonyabb áramfogyasztás a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest

Időt takarít meg: Automatikus kétoldalas nyomtatás, szkennelés, másolás és faxolás

Üzleti célokra tervezve: Szkennelési funkciók, LDAP címjegyzék-támogatás és PDL-emulációk

- PrecisionCore-technológia: Az Epson legfejlettebb nyomtatófej-technológiája