Epson L655 Tintasugaras nyomtató

 

l655

 

Nézze meg a kisfilmet!                         Kérjen ajánlatot szakértőnktől!

 

 

RENDKÍVÜL ALACSONY KÖLTSÉGŰ NYOMTATÁS

A beépített tintatartállyal rendelkező, 4 funkciós nyomtatóval nincs szükség többé tintapatronokra. Ez a nyomtató gyors, megbízható és kétoldalas A4-es méretű nyomtatást, illetve ultra alacsony lapköltséget biztosít.

ALACSONY KÖLTSÉG

A beépített, nagy kapacitású tintatartály használatával megtakaríthatja a költségek akár 90%-át a mindennapi problémamentes nyomtatás során

 

ÜZLETI NYOMTATÁSHOZ VALÓ TINTA

 

A beivódó színes és a fekete pigmenttintáknak köszönhetően gyors száradást és kenődésmentes nyomatokat hozhat létre üzleti célú felhasználásra

 KÉTOLDALAS NYOMTATÁS

Az irodák a felére csökkenthetik papírszükségleteiket, ezzel időt és erőforrásokat takarítva meg

NYOMTASSON AKÁR KÉTSZER 11 000 OLDALT AZ EREDETI TINTAPALACKKÉSZLETTEL

A nyomtató egyedi, nagy kapacitású tintatartály-rendszere megbízható színes nyomtatást garantál, a tintaújratöltés problémamentes és egyszerű.

A gyors tintatöltési technológia könnyűvé, egyszerűvé és tisztává teszi az utántöltést, így a legigényesebb vállalati környezetben is képes lehet megfelelően nyomtatni, szkennelni, másolni és faxolni. Az Epson gyári tintatartályok ergonómiailag kedvező kialakítással lehetővé teszik a tintatartály könnyű, cseppmentes újratöltését.

NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG, KEVESEBB ÁLLÁSIDŐ

Az L655 gyorsan nyomtat: akár 13,7 oldal/perc ISO nyomtatási sebességgel készíti az A4-es oldalakat. Dolgozzon hatékonyabban: az L655 30 lapos automata lapadagolója (ADF) gyors és egyszerű nyomtatást, másolást és szkennelési funkciókat biztosít. Az 1200 dpi felbontású szkennelés kiváló minőségű beolvasást biztosít, míg a multi-copy funkció lehetővé teszi, hogy akár 99 másolatot készítsen egy lapról, amivel időt takaríthat meg.

 

A Wi-Fi kompatibilitás és az Epson Connect megkönnyíti a nyomtatást az okostelefonokról vagy táblagépekről. Az L655 készülék rendelkezik Wi-Fi Direct® funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül más Wi-Fi kompatibilis berendezésekhez kapcsolódjon vezeték nélküli hozzáférési pont, például router nélkül.

LÉNYEGES JELLEMZŐK 

  • Nyomtatás, másolás, szkennelés és faxolás
  • Kétoldalas nyomtatás
  • 2 teljes szett tintával szállítjuk
  • Wi-Fi és Ethernet csatlakozás
  • Wi-Fi Direct® és Epson Connect
  • ENERGY STAR-tanúsítvány