Epson L310 Tintasugaras nyomtató

 

l130

 

Nézze meg a kisfilmet!                         Kérjen ajánlatot szakértőnktől!

 

Az L310 ideális a jó minőségű, ultra alacsony költségű nyomtatást kereső otthoni felhasználók és otthoni irodák számára. A nagy kapacitású tintatartályoknak köszönhetően a felhasználók mostantól több oldalt tudnak kinyomtatni alacsonyabb költséggel. Az egyszerű és problémamentes telepítés segítségével azonnal elkezdhetők a feladatok, ezzel pedig maximalizálható a hatékonyság és elkerülhető az állásidő. A Micro Piezo-technológiának és az akár 9,2 oldal/perc ISO nyomtatási sebességnek segítségével gyorsan készíthetők kiváló és állandó minőségű nyomatok.

 

Nincs szükség többé tintapatronokra
Az L310 fekete-fehérben és színesben is ultra alacsony lapköltségű nyomtatást kínál. Négy színes Epson tintatartályt (cián, sárga, magenta, fekete) és két extra fekete tintatartályt mellékelünk hozzá, így minden szükséges dolgot megtalál a dobozban. A nagy kapacitású beépített tintatartállyal a felhasználók 12 000 fekete-fehér és 6500 színes oldalt nyomtathatnak az induló tintakészlettel, így sokkal később kell új tintát vásárolni.

Növelje a hatékonyságot 
Az L310 telepítése egyszerű és problémamentes, így azonnal elkezdheti vele a nyomtatást. Amikor eljön a tinta utántöltésének ideje, a gyors töltési technológiának köszönhetően ez a feladat egyszerű és gyors, ami csökkenti az állásidőt. Az Epson gyári tintatartályok ergonómiailag kedvező kialakítással lehetővé teszik a tintatartály könnyű, cseppmentes újratöltését.

Epson minőségű nyomtatás

A nyomtató egyedi, nagy kapacitású tintatartályrendszere megbízható színes nyomtatást garantál, az Epson gyári tintatartályok ergonómiailag kedvező kialakítással lehetővé teszik a tintatartály könnyű, cseppmentes újratöltését, amely így problémamentes és egyszerű. Az L310 nyomtatóhoz egyéves vagy 30 000 oldalas gyártói jótállást biztosítunk.

 

LÉNYEGES JELLEMZŐK

 
- Ultra alacsony költségű nyomtatás: Beépített ultra nagy kapacitású tintatartály

- Két évre elegendő tinta: 12 000 oldal fekete-fehérben és 6500 oldal színesben

- Kiváló minőségű, megbízható nyomatok: Micro Piezo technológia és eredeti Epson tinta

- Biztos üzemeltetés: Az Epson 12 hónapos vagy 30 000 oldalas jótállásával

- Felhasználóbarát: Problémamentes működés, egyszerű beállítás és karbantartás