Epson L130 Tintasugaras nyomtató

 

l130

 

Nézze meg a kisfilmet!                            Kérjen ajánlatot szakértőnktől!

 

Az L130 ideális a minőségi, ultra alacsony költségű nyomtatást kereső otthoni felhasználók számára. A nagy kapacitású tintatartályrendszernek köszönhetően a felhasználók mostantól több oldalt tudnak kinyomtatni alacsonyabb költséggel. Az egyszerű és problémamentes telepítés segítségével azonnal elkezdhetők a feladatok, ezzel pedig maximalizálható a hatékonyság és elkerülhető az állásidő. Az Epson nyomtatófej-technológiának köszönhetően az L130 folyamatosan kiváló minőségű és megbízható nyomatokat készít.

 

Nincs szükség többé tintapatronokra
Az L130 fekete-fehérben és színesben is ultra alacsony lapköltségű nyomtatást kínál. A nyomtató alapkiszerelésben, tintapatroncsere nélkül elegendő tintát tartalmaz 4000 fekete-fehér és 6500 színes oldal kinyomtatásához, amely körülbelül két évre elegendő tintát1 jelent.

Növelje a hatékonyságot
Az L130 telepítése egyszerű és problémamentes, így azonnal elkezdheti vele a nyomtatást. Amikor eljön a tinta utántöltésének ideje, a gyors töltési technológiának köszönhetően ez a feladat egyszerű és gyors, ami csökkenti az állásidőt. Az Epson gyári tintatartályok ergonómiailag kedvező kialakítással lehetővé teszik a tintatartály könnyű, cseppmentes újratöltését.


Epson minőségű nyomtatás

A nyomtató egyedi, nagy kapacitású tintatartályrendszere megbízható színes nyomtatást garantál, az Epson gyári tintatartályok ergonómiailag kedvező kialakítással lehetővé teszik a tintatartály könnyű, cseppmentes újratöltését, amely így problémamentes és egyszerű. Az L130 nyomtatóhoz egyéves vagy 15 000 oldalas gyártói jótállást biztosítunk. Az Epson Micro Piezo-technológiának és az akár 7 oldal/perc ISO nyomtatási sebességnek segítségével gyorsan készíthetők kiváló és állandó minőségű nyomatok.

 

LÉNYEGES JELLEMZŐK

- Ultra alacsony költségű nyomtatás: Beépített ultra nagy kapacitású tintatartály

- Két évre elegendő tinta: 4000 oldal fekete-fehérben és 6500 oldal színesben

- Kiváló minőségű, megbízható nyomatok: Micro Piezo technológia és eredeti Epson tinta

- Biztos üzemeltetés: Az Epson 12 hónapos vagy 15 000 oldalas jótállásával

- Felhasználóbarát: Problémamentes működés, egyszerű beállítás és karbantartás