Konkoord - Mi megoldjuk!

Konkoord - Mi megoldjuk!

Online pénztárgép? Nyomtató? Másoló? Laptop? PC? Bármilyen problémája is van keressen minket bizalommal! Mi megoldjuk!

Konkoord - Mi megoldjuk!

Epson EH-TW570 HD-READY projektor

 

eh-tw570 kép

 

 

Kérjen ajánlatot szakértőnktől!

 

 

3000 lumen fényerejű, színpompás 3D képet vetítő HD-Ready projektor kiválóan alkalmas látványos nagyképernyős vetítésre otthon. A kivételes képminőséget a 3LCD technológia biztosítja, míg a késleltetés nélküli játék és a 2D–3D konverzió lehetősége nagyszerűen használható házimozi-készüléket eredményeznek.

 

Nagy fényerejű 2D és 3D képek
A 3000 lumen fényerejű EH-TW570 az Epson eddigi legnagyobb fényerejű házimozi projektora. Bármilyen környezeti megvilágításban kivételes minőségű 2D és 3D képet vetít, valamint a 2D videót 3D-re konvertálja. Válasszon négy színmód közül (Nappali, Dinamikus, Mozi és Játék), illetve két 3D színmód közül térhatású film nézésekor, a fényerő három fokozatban választható.


Kiváló kontraszt
A javított, 15 000:1 kontrasztaránynak köszönhetően az EH-TW570 éles képet vetít, míg a 3LCD technológia egyenlő fehér- és színesfény kibocsátást eredményez, szivárvány-effektus nélkül.


Egyszerű használat
A vízszintes trapézkorrekció és az 1,2x zoom egyszerűvé teszik a projektor elhelyezését tetszés szerint. A beépített 2 W-os sztereó hangszórók szükségtelenné teszik a külső hangrendszer használatát, a hangkimenetek pedig sokoldalú csatlakoztathatóságot biztosítanak. Normál módban a lámpaélettartam 5000 óra, gazdaságos módban pedig 6000 óra.

Nagyszerű játék
A nagyképernyős játék még soha nem volt ilyen gyors; a speciális Turbo1 játékmód csökkenti a késleltetést, így egyetlen lövés sem maradhat ki.


Hatékonyabb megosztás
Az Epson iProjection alkalmazása lehetővé teszik az érintőképernyős eszközöknek a tartalmak könnyű megosztását, míg a projektor által megjelenített QR kód leegyszerűsíti az eszközök csatlakoztatását. A HDMI-MHL csatlakozókkal a projektor könnyen csatlakoztatható közvetlenül intelligens eszközökhöz.

 

 

Lényeges jellemzők:

 

HD-Ready kép: 720p HD felbontás

Konverzió 2D-ből 3D-be: 3D mélységbeállítás

Csökkentett késletetés: Turbo mód játékokhoz

Integrált hang: Beépített 2 W-os hangszórók

Kevesebb gond: Lámpaélettartam 5000-6000 óra