Konkoord - Mi megoldjuk!

Konkoord - Mi megoldjuk!

Online pénztárgép? Nyomtató? Másoló? Laptop? PC? Bármilyen problémája is van keressen minket bizalommal! Mi megoldjuk!

Konkoord - Mi megoldjuk!

Epson EB-X31 sokoldalú projektor

 

eb-x31 kép

 

 

Kérjen ajánlatot szakértőnktől!

 

 

Ebben a projektorban – amely háromszor élénkebb színek segítségével nagyszerű minőségben képes megjeleníteni tartalmakat – munkahelyi és szabadidős igényeire is megtalálhatja a választ. A 3LCD készülék hasznos funkciók széles választékát kínálja, hogy a legtöbbet hozhassa ki otthoni és munkahelyi vetítéseiből.

Nyűgözze le családját és barátait – teremtsen igazi nagyképernyős élményt otthonában. A filmek, a sportesemények és a családi fotók élesen és tisztán jelennek meg. Az akár 300 hüvelyk átmérőjű vetített képpel bármilyen esemény lenyűgöző, mozihoz méltó hangulatúvá változtatható.

Akár otthon, akár az irodában használja, ez a projektor kristálytiszta prezentációkat biztosít. Az EB-X31 biztosan maradandó hatást kelt, hiszen olyan látványos színeket hoz létre, amelyek még egy világos helyiségben is nagyszerűen néznek ki. 

Senki nem szereti vesztegetni az idejét az irodában vagy otthon, ezért ez a projektor pillanatok alatt beállítható. A mellékelt hordtáskában egyszerűen szállíthatja a helyiségek között az irodában vagy otthon, a függőleges és vízszintes trapézkorrekciónak köszönhetően szinte bárhol elhelyezhető a kép torzulása nélkül.

A karbantartásra sem kell időt fordítania, sőt, még ha minden nap meg is tekint egy filmet ezzel a projektorral, 15 évnek kell eltelnie, mielőtt ki kell cserélnie a lámpát vagy a szűrőt.

 

 

Lényeges jellemzők:

 

Kiváló minőségű, nagy fényerejű kép: 3LCD technológia, és egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátás

15 000:1 kontrasztarány: Mély fekete és gazdag szürkeárnyalatok

Élvezze a nagy képernyő nyújtotta élményt!: Akár 300 hüvelyk méretű vetítőfelület

15 év a kedvenc tartalmaiból: 10 000 órás lámpa- és szűrőélettartam

Rugalmas és sokoldalú vezérlés: Kivetítés számos forrásból a HDMI bemenetnek és a mobil csatlakoztathatóságnak köszönhetően