Konkoord - Mi megoldjuk!

Konkoord - Mi megoldjuk!

Online pénztárgép? Nyomtató? Másoló? Laptop? PC? Bármilyen problémája is van keressen minket bizalommal! Mi megoldjuk!

Konkoord - Mi megoldjuk!

Epson EB-536Wi rövid vetítési távolságú interaktív projektor

 

eb-98h kép

 

 

Kérjen ajánlatot szakértőnktől!

 

 

Az EB-536Wi kiváló minőségű képet jelenít meg, és alaptartozékként további funkciók széles skáláját biztosítja, hogy a felhasználó még magasabb értéket kapjon a termék áráért. Az osztálytermekbe és kisméretű tárgyalókba ideális projektor a falra és a mennyezetre is felszerelhető. Az interaktív funkciók széles választékát tartalmazza, például egy gyorsan szinkronizáló tollat a pontos jegyzeteléshez, amely a dobozból kivéve azonnal használható.

 

Kiváló minőségű kép

A 3LCD technológiát alkalmazó EB-536Wi sokkal pontosabb színekkel jelenít meg kiváló minőségű, nagy fényerejű képet. A magas fehér- és színesfény kibocsátásnak köszönhetően a világos termekben is jól látható a kép. A kép részletei tisztán kivehetők a magas kontrasztaránynak köszönhetően, a nagylátószögű objektív pedig élesebb képet és jobb fókuszt biztosít.

Kiemelkedő ár-érték arány

Az EB-536Wi lámpája gazdaságos üzemmódban akár 10 000 órán át is kitart. A projektor emellett a prezentáció során energiát takarít meg azzal, hogy a tartalomtól függően automatikusan állítja be a fényerőt. Az A/V némítás funkció szünetelteti a prezentációt és a lámpát 70%-os fényerőre kapcsolja, energiát takarítva meg, ha a projektort nem használják. A beépített, 16 W-os hangszóróval közvetlenül, külső hangszóró nélkül játszható le audiotartalom a projektorral. A mikrofonbemenet segítségével a projektor erősítőként is használható, így az előadó jól hallható például egy osztályteremben. 

Egyszerűen használható interaktív üzemmód

Az illesztőprogram nélküli telepítés és az automatikus kalibráció segítségével az EB-536Wi interaktív funkciója gyorsan és könnyen beüzemelhető. Az EB-536Wi két tollat támogat, ami azt jelenti, hogy két felhasználó tud egyszerre, eltérő jellemzőkkel feljegyezéseket írni a teljes képernyőfelületre. Az interaktív tollak most már sokkal gyorsabban szinkronizálnak és sokkal pontosabban használhatók a folyamatos, precíz íráshoz. Az Easy Interactive Tools szoftver az interaktív funkciók széles körét biztosítja.

 

 

Lényeges jellemzők:

 

Kiemelkedő képminőség: Az Epson 3LCD technológia nagyobb fényerejű képet és sokkal élethűbb színeket jelenít meg

Egyformán erős fehér- és színesfény kibocsátás: A vetített kép még világos szobákban is tisztán látható

Tisztább részletek: Megnövelt, 16 000:1 kontrasztarány

A rövid vetítési távolság munkaterületet szabadít fel: Nagy képet vetít egészen közelről

A hosszabb lámpaélettartamnak köszönhetően alacsonyabb az üzemeltetési költség: 10 000 óra gazdaságos módban / 5000 óra normál módban